Область

Район

Населенный пункт  
 
СПИСОК
 
 
НА КАРТЕ
 
Добавить в маршрут
Очистить поля
МОЙ МАРШРУТ
Маршрут не задан.
(Вы можете добавить в маршрут любой населенный пункт или объект каталога нажав на линк "Добавить в маршрут")
 

Ресторан Золотая пава, Берегово: отзывы, фото, цены, адрес, телефон.

Печатать
Ресторан Золотая пава, Берегово
 
Ресторан Золотая пава, Берегово
Координаты: 48°12'22.32''N, 22°38'47.4''E
 
Адрес: г. Берегово, пл. Ф. Ракоци, 1
+38 (03141) 2-32-32
Работает: 8:00-23:00
Ресторан "Золота пава"
Порядок цен:
 
Схема проезда Добавить в избранное
Показать на карте Добавить в маршрут
 
рейтинг: 5.4
голосов: 5
34  
Отзывы
ФОТО
Ресторан Золотая пава, Берегово
Ресторан Золотая пава, Берегово
Ресторан Золотая пава, Берегово
Ресторан Золотая пава, Берегово
Ресторан Золотая пава, Берегово
Ресторан Золотая пава, Берегово
Суп
Ресторан Золотая пава, Берегово

Добавить фото
ОПИСАНИЕ РЕСТОРАНА "ЗОЛОТАЯ ПАВА"

"Золотая пава" - ресторан-отель высокого уровня. Расположен в бывшем здании казино эпохи модерна с башенкой и панно в стиле ар-нуво.

На входе посетителей встречает швейцар. Интерьеры отделаны о обставлены с роскошью: эстрада в виде павлиньего хвоста, кожаные диваны, зеркала в тяжелых рамах, светильники в виде птиц, букеты павлиньих перьев.

Основной зал, банкетный зал на 20 мест, терраса на 25 мест, паб-кафе с бильярдом и большим телевизором.

Венгерская и украинская кухня, большие порции. Фирменные блюда: "Звезда егеря" (мясное ассорти, которое подаётся в огне), "Золота пава" (четыре вида мяса в шубе со сложным гарниром), гусиная печень под различными соусами.

Добавьте в Twitter Добавьте в Facebook Добавьте в Вконтакте Добавьте в Одноклассники Добавьте в Мой Мир Добавьте в Livejournal Добавьте в Google Buzz
Редактировать информацию
Все рестораны Берегово: 10 Золотая пава в отчетах: 1

ОТЗЫВЫ РЕСТОРАН "ЗОЛОТАЯ ПАВА"

 
 
Добавить отзыв

Гость
 
8 июня 2017 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Был в Берегово с 31.05-7.06.2017 года. Трижды посещали ресторан.    Цены и обслуживание нас там устроили. Кухня смачна, офіціанти дуже уважні. Недорого, дякуємо.
 

Гость
 
20 января 2017 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Такое впечатление, что последние 2 отзыва написаны по заказу конкурентов))) А конкурентов у Золотой Павы тут просто нет! Это уникальный ресторан с шикарной неповторимой атмосферой 70х, вышкаленным персоналом и вкусной кухней! Рекомендую всем хоть раз посетить этот замечательный ресторан и оценить все самим)
 

Гость
 
11 октября 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Були в ресторані 1 жовтня 2016 року.   Замовили пляшку коньяку борщ . та запечену форель.. ну поки риба зготується то вирішили замовити якусь нарізку з ковбаси та мяса.. принесли:::  сирну тарілку.. та й то її так з натяжкою можна назвати.. бо на деревяній дошці що зазвичай використовують для піци лежало 3 кусочки моцарели величиною трохи більш ніж горошина і по три кусочки ще твердого сиру 2 х видів  що називається на один зуб..ще декілька горішків та піалка з медом...я в шоці... рибу прочекали більш ніж годину і це при пустому залі...На моє запитання  може ви ту рибу ще не зловили?? Прийшла адміністратор і з наглим видом заявила що рибі пложено годину розморожуватись!!!!??? Я питаю . А ви що в лісі живете? У вас мікрохвильовкі нема??    Це заклад що позиціонує себе як дорогий ресторан.. Нарешті через 1 годину в 20 хвилин принесли рибу... при цьому коли ми її замовляли нам сказали що її чекати 20 хвилин... Апофіозом стало морозиво!!! Гадость ще та!!! І моєму чоловікові у морозиві попався гострий кусок пластмасси..добре що він його не проковтнув а то була б біда... І знову нагла адміністратор сказала що вони не виноваті!! Бо морозиво привозять у пластикових контейнерах і вони так його довбали що кусок відкололи--це у них нормально!!!.. А--ще забула про рис..до риби на гарнір -рис з овочами.. ми його взагалі не змогли їсти..як можна так спортити рис???? це треба вміти!! та й вигляд у нього був такий  ніби його вже декілька разів розігрівали.... Висновок... За такі гроші..( А ціни тут Київські..).-- сервісу ніякого...Нікому не раджу.. У придорожному кафе в Ужгороді   в 100 разів смачніше..
 

Гость
 
25 августа 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Відпочивали у Берегові і вирішили завітати до ресторану "Золота пава", повечеряти. Офіціант сказав, що в них багато відвідувачів і потрібно зачекати 30хв. Ми вирішили залишитися і зробити замовлення. Замовили 2 порції салату, млинці по-угорськи, та вина 400гр., яке було у меню. Замовлення нам довелося чекати півтори години, вино яке ми замовляли не було, хоча в меню воно є 25грн. за 100гр. Офіціант нам приніс схоже вино на те, що ми замовляли і налив по 100гр. в два бакали (на той момент ми не звернули уваги на те що дали тільки половину замовлення, а даремно). Коли черга прийшла до млинців, нам винесли одну порцію, хоча було замовлено дві. Другу донесли через 15хв. без ніякої подачі, просто на тарілці лежали скручені млинці і посипані незрозумілою червоною приправою (схожа на паприку), дві порції одної і тої ж страви виглядали по різному, було зрозуміло що другу порцію "провтикали" і робили на скору руку, аби як. Потім донесли ще по 100гр. вина і ми попросили рахунок. Коли озвучили суму, я спочатку подумала, що мені здалося і я не дочула, по меню те що ми замовляли мало б  було набагато менше. Я попросила чек, його друкували 20хв. принтер не працював, вони все озвучують усно і не знаєш за що ти платиш!!!!!!! Коли принесли чек, виявилося, що ми замовили 8 порцій вина, порція 50гр. по 43грн. , хоча в меню вина вказують ціну за 100гр. і так ми заплатили за 400гр. вина 344грн. а в магазині така пляшка 750гр. коштує 320грн. Я розумію що це "ресторан", і що ціни в ньому дорощі ніж в магазині, але навіщо людей дурити. Враження від "Золотої пави" склалися погані, обслуговують дуже довго, подача не відповідає ресторанним стандартам, на випивці (алкоголь) просто дурять людей і заробляють гроші. Майбутнім відвідувачам, порада, перш ніж щось замовити перепитайте і уточніть ціну, щоб не було незручно від того що не хватить грошей на отлату рахунка і що та вечеря не стане "поперек горла"!!!!
 

Гость
 
11 августа 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
У "Золотій паві" смачно готують та ввічливо  обслуговують. Замовляли  Бограч, рис з овочами, банош, туров гомбовці, фондант
та ЗАПЕЧЕНЕ МОРОЗИВО. Банош дуже ніжний, у бограчі  м"яке м"ясо та приємний смак .Було багато відвідувачів, довелося  трішки почекати замовлення. Запечене морозиво - це гарячий повітряний бісквіт на розпеченій тарілці , всередині якого прохолодне морозиво з екзотичними фруктами . Воно неперевершене! Дуже смачне! Всім раджу спробувати! В слідуючий раз будемо обідати тільки в "Паві".Та як бонус там розкішний інтер"єр ,можна зробити цікаві фото...
 

Гость
 
7 августа 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Дуже сподобалась кухня(брали фірмову страву"Золота пава"-дуже велика порція, та "Бограч"),уважний офіціант Іштван(розмовляє винятково красивою українською мовою),гарний інтер.єр,вразив старовинний рояль,шкода що розстроєний:))Будемо рекомендувати всім своїм друзям!
 

Гость
 
27 июля 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Ресторан испортился. Даже сирники дали не прожаренние. Как можно в ресторане не приготовить сиреики.фе.
 

Гость
 
20 июня 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Никому не советую и сама больше ни ногой в этот Ужас- ресторан!
 

Гость
 
20 июня 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Сегодня посетили Берегово. Давно хотели посмотреть город.
Пребывая в прекрасном настроении и уже порядком проголодавшись, решили зайти в ресторан Золотой Павлин.
Привлекла вывеска "Угорська кухня"(или Угорськи страви?).
Коротко- хуже кухни на Закарпатье не пробовала( мягко говоря ).
Такое впечатление , что готовила бабушка , которая уже забыла, как это делается .

Почему пишу бабушка ?, потому что подача блюда была такой же неудачной , неумелой, не профессиональной.
А может быть вообще повара не было? Может готовил официант..
Было нас 6 чел., я заказала салат " греческий ", такое впечатление , что повар не знает, что это за салат .
Был представлен салат из огурцов с помидором, с сыром Фета и немного маслин, одна полоска листа салата, остальной наверное сгнил, это было все, что от него осталось ...Перец салатный с огорода от неумелого огородник( бедненький, тощенький). Соуса, заправки в салате - ноль!
Такой бедноты в тарелке я ещё не видела..  Я оторопела увидев это " произведение"!
Салат по Мексикански - вообще , НЕТ СЛОВ!
Заказали стейк. Ждали часа полтора , а может и два часа. Во первых это была далеко не стейковая часть, а мясо второго сорта ,
По цене 400 грн за кг.( цена стейка 40 грн - 100 г)
Больше жира в стейке, чем самого мяса .
Стейк сырой , с запахом, что называется " с душком".
Многое  хочется ещё написать...
Настроение было испорчено, деньги потрачены, некоторые из нас ушли голодными.
Хороший был сок, потому что повар к нему не прикасался.
Да, вегетарианская пица, тоже была не плохой.
Ресторану нужно менять повара, однозначно !
Конечно же не удержусь , рассказать всем знакомым. Никому не посоветуюсь этот ресторан.
Кухня подкачала, повара - на мыло! Жуть! Жуть!
 

Гость
 
9 марта 2016 г. RE: Ответить
 
 Цитировать
Таке враження,що працівнии цього ресторану пишуть відгуки самі для себе)) Щойно повернулася з Брегово. Більшого хавмства по відношеннію до відвідувачів я не відчувала вже давно. Ситуація; прийшли в ресторан з чоловіком повечеряти. З дозволу фіціанта( а це важливо, бо, навіть маючи вільні столики вони можуть сказати,що кухня не впорюється з замовленнями і тому сьогодні не працює) і зробивши замовлення чекаємо хвилин 30. За весь цей час офіціант справно змінює нам попельничку,( це важливо!) поставивши на стл пиво і коньяк.Пів години поспіль він приходить до нас і прость почекати на замовлення ще( увага!!!) хвилин 40, бо вони перед цим повинні накрити стіл для замовлення на 6 чоловік. Зі словами " ви ж все одно туристи,що вам робити, почекайте)))". Сидимо, як лохи, чекаємо. Прийшли ті 6 чоловік,сказали, що їх не влаштовує дим від цигарок. До нас підійшов офіціант і ..... попросив не смалити. Нешановні, ви якось визначитесь визначитесь, у вас палять чи ні. Далі. Ті хто пише гарні відгуки, вас збуджує червоний колір в ресторанах? Чи ціна?))) Офіціант дуже довго перед нами вибачався,говорив,що він не головний в цьому борделі, але зіпсований настрій,хамьке відношення це візитна карточка цього ресторану. Страв е куштували, чому дуже раді"Єф кока"- смачно. Недорого. Дякуємо.